Početak naplate parkiranja

Poštovani stanovnici Općine Krapinske Toplice,
Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice je donijelo Odluku i Pravilnik o organizaciji naplate parkiranja na području Općine Krapinske Toplice.
Svi mještani Općine Krapinske Toplice imaju pravo na povlaštene karte što dokazuju osobnom iskaznicom ili uvjerenjem MUP-a o prebivalištu. Također, pravo na povlaštene karte imaju zaposlenici svih naših bolnica te Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, što dokazuju potvrdom poslodavca. Za pravne osobe vrijedi također sve gore navedeno, a ukoliko pravna osoba ima sjedište poduzeća u Općini Krapinske Toplice također stječe pravo na povlaštenu kartu, uz predočenje dokaza da je poduzeće registrirano u Općini Krapinske Toplice.
Parkiranje je moguće platiti i na parkirnim aparatima, cijena u II zoni je 4,00 kuna/satu, a u III zoni 3,00 kuna/satu, plaćanje je moguće kovanicama ili SMS-om te drugim dostupnim kanalima.
Radno vrijeme parkirališta je svakim radnim danom u vremenu od 6:00 do 17:00 sati te subotom u vremenu od 6:00 do 13:00.
Nedjeljom i blagdanom parkiranje na javnom parkiralištu se ne naplaćuje.
Za sve informacije slobodno se možete javiti na broj telefona 049 444 046 ili na broj mobitela 099 3845774 u vremenu od 7:00 do 15:00 sati.