Uprava groblja

Obavještavamo Vas da je od 1. siječnja 2022. godine Uprava groblja od strane Općine Krapinske Toplice prenesena na komunalno poduzeće EKO ALEJA d.o.o. Krapinske Toplice. Preuzimanje Uprave groblja zahtijevalo je veću operativnu pripremu i iz toga razloga uplatnice korisnicima groblja poslat će se kasnije nego uobičajeno. S obzirom na Vaše učestale pozive vezano na slanje uplatnica, ovim Vam putem zahvaljujemo na iskazanoj brizi i obavještavamo Vas da će se računi za grobnu naknadu za 2022. godinu početi slati početkom listopada.

Također Vas obavještavamo o promjenama cijena za korištenje grobnih mjesta. Godišnja grobna naknada po grobnom mjestu iznosi 84,00 kuna uvećano za PDV, a grobna naknada za urnu iznosi 60,00 kuna uvećano za PDV. Grobna naknada plaća se za godišnje održavanje groblja koje podrazumijeva hortikulturno uređenje i održavanje (ne pojedinačnih grobova), odvoz smeća, održavanje cesta i staza, vodovodne i kanalizacijske mreže te održavanje objekata na groblju.

Ujedno, na stranicama EKO ALEJE d.o.o. objavljen je cjenik uređenja grobnih mjesta te Vam, ukoliko trebate, možemo pružiti uslugu uređenja Vaših grobova. Također Vas molimo da grobove redovno održavate, jer time odajete pijetet prema svojim pokojnima na Mjesnom groblju Krapinske Toplice.

Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 049 444 046 ili na e-mail: info@ekoaleja.hr.

EKO ALEJA d.o.o.